Meillä Speissillä on taito ja halu tehdä toimivia digitaalisia ratkaisuja. Rakennamme visuaalisesti näyttäviä, toiminnallisesti varmoja ja suoraviivaisia nettisivuja sinun toiveidesi mukaisesti.

Luomamme sivut ovat responsiivisia, mikä tarkoittaa, että niiden käyttökokemus on sujuva kaikilla päätelaitteilla ja selaimilla. Optimoimme sivustosi myös hakukoneet huomioiden. Keskitymme tukemaan sekä tehostamaan myyntiäsi verkossa erilaisten palveluiden ja verkkokauppojen avulla. Teemme myös mobiiliyhteensopivia applikaatioita ja teknistä
konsultointia. Käytämme jokaisessa projektissamme vain laajassa käytössä olevia alan parhaita teknologioita laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi. Olemme pieni ja ketterä yritys, joten pystymme tarjoamaan yksilöitäviä palvelujamme kohtuulliseen hintaan.

Websivustot ja applikaatiot

Käytämme nettisivujemme teossa alan johtavaa WordPress -alustaa. WordPress on laadukas työkalu, jolla on luotu jo 455 miljoonaa nettisivua. Sen avulla voimme tarjota runsaasti erilaisia ulkoasuja ja rakenteita sivustollesi. WordPress tarjoaa myös laajat sisällönhallintatyökalut, joiden avulla voimme lisätä sivuillesi sisältöä tai muokata sitä. Sinulla on myös mahdollisuus luoda sisältöä itse helpon käyttöliittymän avulla.

Pystyt tehostamaan yrityksesi markkinointia ja tavoittamaan asiakaskuntasi helposti WordPressin ekosysteemin avulla. Pystyt liittämään markkinointikanavasi, kuten googlen mainokset ja sosiaalisen median osaksi nettisivustoasi. Google Analytics ja Tag manager -palveluiden avulla saat uutta tietoa sivustoillesi saapuvista asiakkaista; esimerkiksi vierailijoidesi mielenkiinnon kohteet, iän ja sukupuolen. Pääset myös näkemään mitä avainsanoja vierailijat ovat hakeneet ennen sivuillesi tuloa, mihin he klikkailevat sivustollasi, ja paljon muuta. Kaikki tämä tieto on käytettävissäsi markkinoinnin tehostamiseen.

Verkkokaupparatkaisut

Teemme verkkokauppoja, jotka tarjoavat kaikki oleelliset ominaisuudet tämän vuosikymmenen verkkoliiketoiminnalle. Luomassamme verkkokaupassa voit helposti päivittää tuotteidesi hintoja ja niiden saatavuutta tai lisätä myyntiin kokonaan uusia tuotteita. Voit kätevästi muuttaa tuotekuvauksia ja niihin liittyviä kuvia. Tarjoamme myös mahdollisuuden arvostelukenttiin, tarjouskampanjoihin ja muihin modernin verkkokaupan ominaisuuksiin.

Asiakkaasi voivat selailla tarjontaasi kategorioittain tai hakemalla tiettyä tuotetta. Kassalla he maksavat ostoksensa suoraan yrityksesi tilille PayTrailin avulla. PayTrail on Suomen suurin Finanssivalvonnan valvoma verkkomaksupalvelu, joten raha liikkuu turvallisesti ja vaivatta.

Asiakkaistasi kertynyt data auttaa asiakasymmärryksessäsi ja tehostamaan markkinointiasi. Kertyneen datan avulla voit löytää asiakkaita uudesta väestöryhmästä tai joltain tietyltä paikkakunnalta. Pystyt kohdistamaan ja terävöittämään sanomaasi haluamallesi kohderyhmälle.

Käytämme verkkokauppojen luonnissa laajassa käytössä olevaa WooCommerce-pohjaa, jota käyttää jopa 26% suosituimmista verkkokaupoista.

Ole yhteydessä

Meihin saa ottaa yhteyttä, vaikka et vielä tietäisi tismalleen minkälaiset sivut tarvitsisit – pohditaan sitä yhdessä! Jos kiinnostuit, mutta haluaisit vielä tarkemman kuvan toiminnastamme, niin tässä blogissa kerromme työtavoistamme.

Älä jää turhaan yksin kysymystesi kanssa. Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä!

Jani Issakainen

Markkinointi & Myynti
+3584002822227
jani.issakainen@speis.fi