“Lopputulos on erinomainen bändin budjettiin nähden. Kaikki tämä on auttanut meitä tavoittamaan yli 1400 tykkäystä facebookissa ja kymmeniä tuhansia katseluita youtubessa ensimmäisen kahdentoista kuukauden aikana. Sivustot tukevat saamaan loistavia keikkoja premium hintaan.” – Anthony Gyuransky

Projekti otettiin vastaan tilaustyönä, jolloin sovimme projektihinnoittelusta ennen sivustojen rakennuksen aloittamista. Meidän vastuullamme oli toteuttaa sivustojen tekninen osuus ja tukea verkossa tapahtuvaa markkinointia. Sivustot toteutettiin kaksikielisenä.

Alasivun galleria.

Bändi on jakautunnut kahteen eri tyyppiseen kokonaisuuteen jossa ensimmäisessä soitetaan kotimaisia hittejä ja toisessa kansainvälisiä, joten toteutimme ratkaisun missä molemmilla kokoonpanoilla on omat galleriansa, kappalelistaukset sekä kuvaukset.

Alasivut bändin molemmille kokoonpanoille.

Sivuston lopputulos on mielyttävä, omaperäinen sekä hyvin kaikilla laitteilla toimiva ratkaisu joka ilahdutti ensitoten asiakasta, mutta myös monia kävijöitä. Tämän kaltaiset sivustot jotka ovat pieniä ja sisältävät vähän alasivuja, ovat usein helpoin tuottaa käsityönä tai wordpress alustalla.

Etusivun pyörivä galleria.

Onko sinulla jokin pienempi projekti jonka voimme toteuttaa yrityksellesi, yhdistyksellesi tai bändillesi? Jos vastauksesi on kyllä, niin ole suoraan yhteydessä numeroon: +358456162223 tai osoitteeseen myynti@speis.fi, niin tehdään suunnitelmastasi totta!

Daniel Österman

CEO, Myynti & Kehitys
+358456162223
daniel.osterman@speis.fi